Vassiljev videointervjuus: meil oli äärmiselt raske seda mängu alustada

MAAA
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpallimeistrivõistlustel asus finaalseeriat mängudega 1:0 juhtima Tallinna Selver, kes alistas avamängus 3:2 Tartu Bigbanki. Selveri peatreener Rainer Vassiljev tunnistas kohtumise järel, et mängu algus läks neil kohanemise nahka ja seetõttu jäädigi esmalt 0:2 kaotusseisu.

«Meil oli äärmiselt raske seda mängu alustada, kuna vastas oli stiililt hoopis teistsugune võistkond võrreldes Pärnuga (Selver kohtus poolfinaalseerias Pärnu Võrkpallimeeskonnaga). Saime järjest paremini mängu sisse,» tunnistas Vassiljev kohtumise järel. «Oli palju apse sees. Lõpuks saime isikkoosseisu ka paika.»

«Esimene kodumäng oli ülimalt oluline, kuna Tartu on kodus väga hea meeskond,» lisas Vassiljev veel.

Selverit tabas ka valus kaotus, kuna Siim Ennemuist sai vigastada. «Reimo Rannar tuleb nüüd tempomängijana sisse. Pilt esialgu rõõmus ei olnud,» sõnas Vassiljev.

Vaata videost, mida Vassiljev kohtumise järel veel rääkis.

Selveri nurgaründaja Oliver Orav usub, et finaali avavaatuse keerasid pealinna mehed enda kasuks vaimujõuga. «Vaimuga murdsime Tartu täna ära. Ja muidugi Linci (Lincoln Williamsi) servidega,» sõnastas Orav võidu peamise võtme.

Nurgaründaja tänas ühtlasi jumalat, et Tartu jäi servi vastuvõtuga hätta ja ei saanud mingitel hetkedel enam 212 cm pikkust temporündajat Mart Naabrit nii hästi kasutada. «Ka viienda geimi alguses said nad Mardile keskele palle üles anda ja sealt pole enam midagi kätte saada,» kiitis ta vastast.

Naaber ise oli löödud mees. Kirus servivigu ja tunnistas, et 2:3 kaotusest midagi head leida on raske. «Valusa emotsiooni annab selliine mäng. Oleksime võinud selle mängu neljandas geimis ära võtta, aga siis tulid need servivead ja need said saatuslikuks.»

Pikk mängumees ise õnnestus neljandas geimis hästi. «Mõtlesin, et teen kõik, mis võimalik ja tuli välja ka,» sõnas ta. Selles geimis tõi Naaber kaheksa silma ja pakkus kõrgete pommlöökidega publikule silmailu. Öösel saab Naaber magada ka pärast tappasaamist ja ei kavatse mõtteid mängu juures kaua hoida. Kokku jäi tema arvele 17 punkti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles