Juhkami ja Teppani koduklubi tabas Austrias tagasilöök

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan.
Renee Teppan. Foto: Innsbrucki Hypo Tirol

Eesti võrkpallikoondislaste Martti Juhkami ja Renee Teppani koduklubi Innsbrucki Hypo Tirol pidi laupäeval Austria meistrivõistluste finaalseerias leppima esimese kaotusega, kuid vaatamata sellele hoitakse nelja võiduni peetavas seerias eduseisu. Kõnealuses mängus kanti Teppani arvele 16 ja Juhkami kontole 13 punkti.

Kaks esimest finaalmängu 3:1 tulemusega võitnud tiitlikaitsja Tirol asus seeria kolmandas kohtumises võõral väljakul Bleiburgi SK Posojilnica Aich/Dobi vastu geimidega 2:1 juhtima, kuid pidi lõpuks leppima valusa 2:3 (20, -23, 18, -20, -12) kaotusega, mis vähendas Innsbrucki meeskonna eduseisu 2:1 peale, vahendab volley.ee.

Esimeses ja teises geimis mängu vahetusest sekkunud, kuid alates kolmandast juba algkoosseisu kuulunud Teppani arvele kanti külaliste poolel rünnakul 13 (54%) ja blokis kolm punkti, seega diagonaalründajalt kokku 16 (+10) silma. Kogu mängu väljakul viibinud Juhkami realiseeris 27st rünnakust 9 (33%), blokeeris punktivääriliselt ühe vastasmeeskonna rünnaku ja tõi kolm punkti servijoone tagant.

Juhkami sõnul algas mäng hästi, kuid alates teisest geimist anti initsiatiiv käest. «Alustasime mängu ülivõimsalt, kui rünnakuprotsent oli esimese geimi järel 81. Teises geimis lasime vastase mängu sisse ja nad kogusid sellest enesekindlust. Teises geimis tehtud sidemängija vahetuse järel kadus meeskonna rütm ja mäng muutus ühekülgseks – vastasele lihtsaks. See oli taktikaline võitlus, mille võitis selgelt Aich/Dobi peatreener, kes teadis täpselt, mida meie teatud olukordades teeme,» kommenteeris mängu Juhkami.   

Nelja võiduni peetava finaalseeria neljas vaatus on kavas teisipäeval Innsbruckis.                    

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles