Konstantin Vassiljevi oskusi võrreldakse Rafael van der Vaartiga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev (keskel).
Konstantin Vassiljev (keskel). Foto: SCANPIX

Veebikülg Bleacher Report reastas 25 mängijat, kes on senises 2012. aasta jalgpalli EM-valiktsüklis ennast parimast küljest näidanud.

Väljavalitute sekka mahtus ka Eesti koondislane Konstantin Vassiljev, kes paigutati tabelis 24. kohale. Vassiljevi selja taha jäi soomlane Mikael Forssell ning täpselt tema ette platseerus itaallane Antonio Cassano.

«Kui sa ei ole just eestlane, siis tõenäoliselt ei olnud sa enne eelmise aasta oktoobrit midagi kuulnud Konstantin Vassiljevist. Toona aitas tema hingestatud, kiire ja loominguline mäng eestlastel üllatuslikult alistada 3:1 Serbia,» kirjutab veebikülg.

Lisaks kiidetakse Eesti koondislase loomingulisust, mängu juhtimise ja väravate löömise oskust. Kõikide nende omaduste tõttu võrreldakse teda Tottenham Hotspuri ja Hollandi koondise tähtmängija Rafael van der Vaartiga.

Esikohta hoiab selles tabelis Hispaania koondise mängujuht Xavi, kellele järgnevad hollandlane Arjen Robben ja portugallane Cristiano Ronaldo. Kuuendale kohale on paigutatud nii van der Vaart kui Wesley Sneijder, kuna mehed mängivad väljakul samal positsioonil.

Edetabel:

1. Xavi (Hispaania)

2. Arjen Robben (Holland)

3. Cristiano Ronaldo (Portugal)

4. Nemanja Vidic (Serbia)

5. Miroslav Klose (Saksamaa)

6. Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder (Holland)

7. Wayne Rooney (Inglismaa)

8. Carles Puyol (Hispaania)

9. Franck Ribery (Prantsusmaa)

10. Bastian Schweinsteiger (Saksamaa)

...

24. Konstantin Vassiljev (Eesti)

Tervet tabelit saab näha siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles