Massa brasiillasi solvanud Verstappenile: ole ettevaatlik, sa pead veel Brasiiliasse sõitma tulema

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: SCANPIX

Williamsi vormel-1 sarja brasiillasest piloot Felipe Massa hoiatas noort konkurenti Max Verstappenit (Red Bull) pärast seda, kui viimane võttis nädalavahetusel toimunud Bahreini GP-l sõna brasiillaste aadressil.

Nimelt oli Verstappen 35-aastase Massa peale kuri pärast laupäevast kvalifikatsiooni, kui 19-aastane hollandlane oli enda sõnul sõitmas head ringiaeg, kuid selle võimaluse olevat rikkunud just Massa. Küsimusele, kas Verstappen kavatseb hiljem temaga juhtumist rääkida, vastas Red Bulli piloot rassistlikul alatoonil: «Ta on ju brasiillane, seega pole meil midagi arutada.»

Kui kõnealune kommentaar oli jõudnud Massa kõrvu, ei pigistanud lõunaameeriklane silma kinni, vaid lausus Brasiilia raadiokanalile pärast eilset sõitu: «Ma ütlesin talle, et ole oma sõnadega ettevaatlik, sest sa pead veel Brasiilia GP-le aasta lõpus võistlema tulema. Kindlasti polnud tal õigust brasiillastest nõnda rääkida,» rääkis Massa.

Massa lisas, et Verstappenil polnud mingit õigust niimoodi reageerida, sest tema sõnul ei juhtunud kvalifikatsioonis midagi niivõrd hullu. «Mina ei teinud talle midagi halba. Võib-olla soovis ta kellegi peal oma viha välja elada, kuna kaotas kvalifikatsioonis oma tiimikaaslasele,» sõnas ta.

Williamsi piloot Felipe Massa. / ANDREJ ISAKOVIC/AFP/Scanpix
Williamsi piloot Felipe Massa. / ANDREJ ISAKOVIC/AFP/Scanpix Foto: ANDREJ ISAKOVIC/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles