Video: jalgpalli meistriliiga märtsi ilusaimaks väravaks valiti pommlöök ristnurka

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktor Plotnikovi iluvärav tunnistati märtsikuu parimaks.
Viktor Plotnikovi iluvärav tunnistati märtsikuu parimaks. Foto: Ekraanitõmmis videost

Jalgpalli Eesti meistriliiga märtsikuu ilusaimaks väravaks valiti Narva Transi vasakkaitsja Viktor Plotnikovi efektne karistuslöök tiitlikaitsja Infoneti vastu. Plotnikov saatis pommlöögi mitmekümnelt meetrilt Infoneti värava ristnurka teises mänguvoorus, ent Trans kaotas kohtumise siiski 1:2. Plotnikovi värava valisid kuu parimaks peaaegu pooled hääletusel osalenutest.

Märtsikuu hääletusel osalenud kandidaadid kogusid hääli järgnevalt:

  1. Viktor Plotnikov (Narva Trans) - 137 häält (49,3%)
  2. Rainer Peips (Viljandi Tulevik) - 54 häält (19,4%)
  3. Michael Lilander (Paide Linnameeskond) - 41 häält (14,7%)
  4. Pavel Dõmov (FCI Tallinn) - 24 häält (8,6%)
  5. Josip Krznaric (Levadia) - 16 häält (5,8%)
  6. Denis Poljakov (Narva Trans) - 6 häält (2,2%)

Eesti Jalgpalli Liit ja Postimees valivad lugejahääletuse abiga ka 2017. aastal Eesti meistriliigas löödud kauneima värava. Märtsist novembrini selgitatakse igas kuus välja võitja, kes pääseb finaali. Nii selguvad kaheksa finalisti, lisaks saavad finaali ka kaks paremat teist kohta. Premium liiga hooaja ilusaima värava autor saab EJLilt ja Postimehelt auhinna novembris Estonia kontserdisaalis toimuval hooajalõpu galal.

2014. aastal võitis aasta parima värava auhinna Tartu Tammeka mängumehe Kristjan Tiiriku tabamus ning aasta hiljem võidutses taas Tammeka mängija, sedapuhku Rauno Tutk. 2016. aastal valisid lugejad aasta ilusaimaks tabamuseks Viljandi Tuleviku mängija Raido Romani efektse kauglöögi, mis jõudis muuhulgas ka paljudesse ülemaailmselt mainekatesse jalgpalliportaalidesse. Mullu võitis auhinna aga Dmitri Kruglovi kauge ja võimas karistuslöök Levadia võrku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles