Eestlased noppisid kulturismis ja fitnessis taas medaleid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari Pukk ja Lilian Rannu.
Mari Pukk ja Lilian Rannu. Foto: Erakogu

15.-16. aprillil toimusid kolm rahvusvahelise tasemega kulturismi ja fitnessi võistlust, kus oli esindatud kokku kuus Eesti kulturismi ja fitnessi sportlast. Kokku võideti neilt neli medalit.

Laupäeval (15. aprillil) toimus Rootsis Tyngre Classic, kus Lilian Rannu võitis kuldmedali naiste bodyfitnessis. Ühtlasi võistles Rannu ka masters bodyfitnessis, kus tihedas konkurentsis võitis ta hõbemedali.

Samal võistlusel osales ka bikiinifitnessi sportlane Mari Pukk, kes nii mastersite kui ka naiste arvestuses pääses kindlalt finaali ning sai vastavalt 4. ja 5. koha.

Laupäeval toimus Leedus Galinta Cup. Eestlastest parima tulemuse tegi Janno Uus, kes rannafitnessi pikkuskategoorias kuni 178 cm võistles finaalides ning saavutas 5. koha. Annaliisa Loorits ja Õnnela Raudsepp võistlesid poolfinaalis kuid finaali ei pääsenud.

Pühapäeval (16. aprillil) toimus Maltal Diamond Cup, kus Ott Kiivikas võttis lausa 2 medalit: pronksmedali masters kulturismikategoorias ning hõbemedali kuni 85 kg kaluvate meeste seas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles