Video: Taani vutifännid pildusid vastasklubi mängijaid surnud rottidega

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brondby fännid.
Brondby fännid. Foto: Michael Sohn/AP/Scanpix

Jalgpalli Taani kõrgliigas said ilge teoga hakkama Brondby toetajad, kes loopisid mängu ajal nurgalööki andma läinud FC Copenhageni kaitsjat Ludwig Augustinssonit surnud rottidega.

Augustinsson oli koos sloveenlasest meeskonnakaaslase Benjamin Verbiciga sunnitud lõpnud närilised ise platsilt ära koristama. Viimasena ja sestap paremini naersid aga Copenhageni mängumehed, kes võitsid kohtumise 1:0 ja kasvatasid edu liigatabeli tipus juba 13 punktile. «Kahju, et mõni inimene ei oska normaalselt käituda,» kommenteeris Brondby spordidirektor Troels Bech oma klubi toetajate vastikut tegu.

Tegu pole kaugeltki esimese korraga, kui pealtvaatajad on platsile loopinud ennenägematuid esemeid. Aastate eest «tervitati» Barcelonast Madridi Reali ridadesse siirdunud portugallast Luis Figot Camp Noul väljakule lennutatud seapeaga, Milano Interi fännidel õnnestus kunagi aga liigamängus Atalantaga tribüünile vedada suisa roller ja see kohtumise ajal ülemiselt tribüünikorruselt alla lennutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles