Politsei pidas tippjalgpalluri tapmises kahtlustatuna kinni neli teismelist

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amilcar Henriquez (paremal) võitluses palli pärast Brasiilia supertähe Neymariga.
Amilcar Henriquez (paremal) võitluses palli pärast Brasiilia supertähe Neymariga. Foto: Andre Penner/AP/Scanpix

Politsei pidas kinni neli meest, keda kahtlustatakse Panama koondise jalgpalluri Amilcar Henriquezi tapmises. Kõik neli kahtlusalust on teismelised, vahendab BBC.

33-aastane Henriquez lasti maha laupäeval, kui ta oli lahkumas oma Nuevo Colonis asuvast kodust. Tulistamises sai surma ka 36-aastane Delano Wilson. Mõrva motiiv on veel ebaselge, kuid politsei kinnitusel oli tulistamine hoolikalt ette planeeritud ning tapjad ootasid Henriquezt tema kodu juures kaua.

Meedias nimetati Wilsonit esialgu Henriquezi sõbraks, kuid tapetu õde kinnitas, et tema vend läks lihtsalt üle tänava burgerit ostma ja jäi juhuslikult kuulide ette. Tulistamises sai vigastada kolmaski mees, Josimar Gomez. Politsei on seoses uurimisega keelanud oma elukohast lahkuda ühel 70-aastasel naisel ja kolmel teismelisel tüdrukul, kes elavad majas, kust väljudes Henriquez mõrva ohvriks langes.

Henriquez esindas Panama koondist 85 korral, mängides klubijalgpalli kodumaal Arabe Unido ridades. Varem pallis ta ka Kolumbias America de Cali ja Real Cartagena klubides. Panama president Juan Carlos Varela mõistis tapmise hukka, lubades teo kordasaatjad kinni võtta. Panama on piirkonna üldist kuritegevuse taset arvestades suhteliselt turvaline riik, kus mullu tapeti 100 000 elaniku kohta keskmiselt 9,3 inimest, ent Coloni provints, kus hukkus Henriquez, on kurikuulus gängidevaheliste tulistamiste poolest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles