Eestlased välismaal: Jaanimaale Saksamaal võit, Patrailile kaotus

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dener Jaanimaa.
Dener Jaanimaa. Foto: Elmo Riig

Eesti käsipallikoondise vasakukäelise pommitaja Dener Jaanimaa koduklubi MT Melsungen teenis Saksamaa kõrgliigas 28:25 võidu HSC 2000 Coburgi üle. Kaks pealeviset sooritanud Jaanimaa arvele kanti üks värav.

Mait Patraili tööandja Hannover-Burgdorf sai kaheksanda järjestikuse kaotuse, kui jäi kodus Magdeburgile alla 23:28. Patrail viskas kaks väravat. Liigatabelis on Melsungen kaheksa vooru enne hooaja lõppu kaheksandal koha ja Hannover kümnes. Juhib Rhein-Neckar Löwen.

Saksamaa esiliigas teenisid eestlaste tööandjad kaks viiki ja kaks kaotust. Jürgen Rooba koduklubi HSG Nordhorn-Lingen viigistas kodus Wilhelmshaveneriga 26:26. Rooba viskas ühe värava. Karl Toomi tööandja TC 1893 Neuhausen viigistas võõrsil samuti 26:26 TuS Ferndorfiga. Janar Mägi viskas neli väravat, kui EHV Aue jäi 25:29 alla VfL Bad Schwartaule. Karl Roosna jäi Esseni TUSEMi 26:27 kaotusmängus Hüttenbergile nullipoisiks. Liigatabelis on Nordhorn-Lingen 8., Aue 10., TUSEM 15. ja Neuhausen 19. ehk eelviimane.

Rumeenia kõrgliigas jätkab Martin Johannsoni tööandja Bukaresti Steaua turniiri kohtadele alatest üheksandast. Viimati alistati võõrsil Satu Mare 24:23. Johannson skoori ei teinud ning Steaua on niinimetatud play-out'i turniiri liider.

Prantsusmaa tugevuselt teises liigas viskas Armi Pärt kolm väravat, kui Massy Essonne alistas 29:23 Grand Nancy Metropole. Tabelis on Massy 31 punktiga neljas, kuid Istres ja Pontault-Combault on vaid kahe punkti kaugusel.

Soome meistrivõistlustel mängitakse kolme võiduni peetavaid poolfinaale. Nii Taavi Tibari ja Ardo Puna tööandja Siuntio kui Sten Toomla GrlFK on jäänud 0:2 kaotusseisu. Siuntio on Riihimäki Cocksilt teeninud 25:40 ja 28:35 kaotused. Puna on visanud 5 ja 7 ning Tibar 0 ja 3 väravat. GrlFK on BK-46 meeskonnale jäänud alla 23:37 ja 31:33. Toomla arvele on kantud 6 ja 2 väravat.

Islandi meistrivõistlustel alustab Mikk Pinnoneni koduklubi Afturelding sel nädalal poolfinaalseeriat Hafnarfjorduri vastu. Veerandfinaalseerias alistas Afturelding Selfossi mängudega 2:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles