Punase kaardi saanud Vidal: Reali ja Bayerni mängu lõpp oli Viktor Kassai etendus (1)

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arturo Vidal üritab Viktor Kassaile selgitada, et ta ei puutunudki Marco Asensiot, aga sai ikkagi teise kollase kaardi.
Arturo Vidal üritab Viktor Kassaile selgitada, et ta ei puutunudki Marco Asensiot, aga sai ikkagi teise kollase kaardi. Foto: SUSANA VERA/REUTERS/Scanpix

Euroopa jalgpalli Meistrite liiga veerandfinaalis Madridi Realile alla jäänud Müncheni Bayerni mängijad ja peatreener Carlo Ancelotti süüdistasid eilses kaotuses kohtunik Viktor Kassaid, kes lasi läbi mitu jämedat prohmakat.
 

Pärast seda, kui Bayern oli Sergio Ramose omaväravast 2:1 ette läinud ja mäng oli suundumas lisaajale, andis Kassai teise kollase kaardi Bayerni keskväljastaarile Arturo Vidalile, kes võttis maha Reali palluri Marco Asensio. Tegelikult tegutses Vidal olukorras puhtalt ja pärast kohtumist ei varjanud Tšiili koondislane oma pettumust.

Lisaks ei näinud kohtunikebrigaad tema hinnangul kahe Reali värava puhul suluseisu, millest kõige ilmsem oli Cristiano Ronaldol enne Reali 2:2 viigiväravat. Real võitis lõpuks 4:2 ja kahe mängu kokkuvõttes 6:3.

Viktor Kassai näitamas Arturo Vidalile (vasakul) teist kollast kaarti. Foto: Michael Dalder/Reuters/Scanpix
Viktor Kassai näitamas Arturo Vidalile (vasakul) teist kollast kaarti. Foto: Michael Dalder/Reuters/Scanpix Foto: MICHAEL DALDER/REUTERS

«On väga halb, kui meilt võetakse mäng niimoodi peost ära - minu ebaõiglane ärasaatmine ja kaks väravat suluseisust. Kui kaks nii head meeskonda kohtuvad Meistrite liigas, ei tohiks sellist vargust juhtuda. Läksime 2:1 juhtima, hirmutasime Reali ära ja siis alustas kohtunik oma etendust. Seda oli selgelt näha ja see oli kole,» ütles Vidal ESPN FC vahendusel.

«Meie riietusruumis võttis pärast mängu maad kurbus. Mingil hetkel ei teadnud Reali mängijad isegi, mida nad teevad. Ja siis kukutas kohtunik meid Meistrite liigast välja,» lisas ta.

Bayerni peatreener Carlo Ancelotti oli hoolealusega nõus.

«Kohtunik tegi halva mängu. Punkt. Ta oli meie esitusest kehvem. Mängisime tõeliselt hästi ja olime poolfinaalile nii lähedal. Tean, et tegu on jalgpalliga ja selliseid asju võib juhtuda. Aga ta tegi mitu viga järjest. Ronaldo oli kahel korral suluseisus - tegu on uskumatute eksimustega. Loodan, et videokordused võetakse varsti kasutusele ka Meistrite liigas. Teine variant oleks Meistrite liiga veerandfinaalis kasutada paremat kohtunikku,» pahandas juhendaja.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles