Meistrite liigast välja kukkunud Bayern sai veel ühe halva uudise

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manuel Neuer pärast Cristiano Ronaldo kolmandat väravat.
Manuel Neuer pärast Cristiano Ronaldo kolmandat väravat. Foto: Mike Egerton/EMPICS Sport/Scanpix

Eilses jalgpalli Meistrite liiga veerandfinaali korduskohtumises Madridi Realile lisaaja järel 2:4 kaotanud Müncheni Bayerni eurohooaeg on läbi ja täna hommikul sai meeskond veel ühe halva teate - esiväravahil Manuel Neueril avastati jalaluumurd ja tema hooaeg võib läbi olla.

Bayerni koduleht kirjutas, et maailma parimaks puurilukuks peetav Neuer vigastas vasakut jalga eilse kohtumise ajal, aga suutis lõpuni platsil olla.

«Kui meeskond tagasi Münchenisse jõuab, tehakse Neuerile täpsemad uuringud ja siis otsustakse, kuidas vigastust ravida,» seisis kodulehel.

Bayern on kinni järjekordses Saksamaa meistritiitlis, sest viis vooru enne lõppu juhitakse RB Leipzigi ees kaheksa punktiga. Küll läheb Bayernil Neuerita raskemaks Saksamaa karikavõistlustel, kus nädala pärast kohtutakse poolfinaalis Dortmundi Borussiaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles