Viktor Kassai riietusruumi tunginud Bayerni staaride rahustamiseks läks vaja politseid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktor Kassai Müncheni Bayerni mängijate piiramisrõngas.
Viktor Kassai Müncheni Bayerni mängijate piiramisrõngas. Foto: Mike Egerton/EMPICS Sport/Scanpix

Euroopa jalgpalli Meistrite liiga veerandfinaalis Madridi Realile alla jäänud Müncheni Bayerni mängijad olid mitu prohmakat teinud kohtuniku Viktor Kassai peale nii vihased, et tungisid pärast mängu kohtunikebrigaadi riietusruumi.

Pärast seda, kui Bayern oli Reali kaitsja Sergio Ramose omaväravast 2:1 ette läinud ja mäng oli suundumas lisaajale, andis Kassai teise kollase kaardi Bayerni keskväljastaarile Arturo Vidalile, kes võttis maha Reali palluri Marco Asensio. Tegelikult tegutses Vidal olukorras puhtalt. Lisaks ei näinud kohtunikebrigaad kahe Reali värava puhul suluseisu, millest kõige ilmsem oli Cristiano Ronaldol enne Reali 2:2 viigiväravat. Real võitis lõpuks 4:2 ja kahe mängu kokkuvõttes 6:3.

Hispaania telejaama El Chringuito teatel marssisid Vidal, Robert Lewandowski ja Thiago Alcantara umbes 20 minutit pärast mängu lõppu Kassai riietusruumi ja hakkasid ungarlasest õigusemõistjat sõimama. Et kolmik keeldus Kassai valdustest ära minemast, sekkus vahejuhtumisse Hispaania politsei ja lõpuks suudeti jalgpallurid riietusruumist lahkuma veenda.

Kassai tegevusega polnud rahul ka Bayerni peatreener Carlo Ancelotti.

«Kohtunik tegi halva mängu. Punkt. Ta oli meie esitusest kehvem. Mängisime tõeliselt hästi ja olime poolfinaalile nii lähedal. Tean, et tegu on jalgpalliga ja selliseid asju võib juhtuda. Aga ta tegi mitu viga järjest. Ronaldo oli kahel korral suluseisus - tegu on uskumatute eksimustega. Loodan, et videokordused võetakse varsti kasutusele ka Meistrite liigas. Teine variant oleks Meistrite liiga veerandfinaalis kasutada paremat kohtunikku,» pahandas juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles