Arvab Vallo Allingu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VALLO ALLINGU
VALLO ALLINGU Foto: Margus Ansu

Rocki korvpallur Vallo Allingu:



Eks meil mängijate valiku taha asi praegu veel jääb. VEFis on päris kõrge klassiga mängijad, ka Ventspilsi toodi play-off`ideks juurde kaks musta, kes otsustasid mängu. Meil on enamasti omad poisid kõik ja veel suhteliselt noored, kui mina, Leppik ja Doronin välja arvata.

Janar Taltsi äraminek jättis oma jälje, korvi alla jäime Eziukwuga kahekesi. Taltsiga olnuks muidugi käiku rohkem nii kaitses kui rünnakul. Normaalsem oleks, kui võistkonnas oleks ikka 3-4 sellist suurt mängijat.

Meid on küll põhimõtteliselt kolm, aga Asko Paade mängis rohkem nr 3 positsiooni ja mina olin viimase mängu ajal vigane. Sealt siis natuke kärises meil kogu see asi.

Kas nüüd kedagi väljast on veel vaja osta, sõltub klubi rahakotist. Põhimõtteliselt me sellise seltskonnaga nagu praegu saame vajalikul tasemel hakkama, tänavu polnud meil lihtsalt head õnnestumist. Balti liiga finaalturniiri koht ei olnud üldse kaugel.

Korvi all võiks ideaalis üks suur mängija juures olla. Need muidugi maksavad hästi palju. Meil on samas jälle Rain Raadik peale kasvamas. Kõik sõltub eesmärkidest. Tore oleks igasuguseid sarju võita, teistpidi oleks jälle vaja, et kõik meie mehed saaksid mängida.

Kevadel mul leping Rockiga lõpeb. Mis edasi saab, sellega ma praegu pead ei vaeva, mängin järelejäänud hooaja rahulikult ära.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles