Selveri vaim oli Tartust taas üle, aga Lüütsepa usk pole kadunud

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Bigbank vs Tallinna Selver. Denis Losnikov.
Tartu Bigbank vs Tallinna Selver. Denis Losnikov. Foto: Margus Ansu

Tartu Bigbanki peatreener Oliver Lüütsepp oli Eesti meistrivõistluste finaalseeria teises mängu lõpus murtud olemisega. Neljandas geimis oli tema meeskond Tallinna Selveri vastu 11:21 kaotusseisus ja mängus geimidega 1:2 taga. Neljas geim kaotati 14:25 ja kohtumine seega 1:3. Seerias on Tartu 0:2 kaotusseisus.

«Neljanda geimi keskel loobusin. Hakkasin vahetusi tegema. Sest seeria veel kestab ja see pole läbi enne kui kõik mängud on läbi,» ütles ta pärast mängu. Ja tunnistas, et oleks ehk pidanud varem hakkama vahetusi tegema, ent lootis liigselt oma senistele põhimeestele.

Tartu meeskonnas on platsil kohati vähe üksteisemõistmist ja ka emotsiooni. «Meil pole sel hooajal üliemotsionaalseid mehi nagu olid Robert Täht ja Renee Teppan, seega püüan vahepeal ise ergutada. Samas püüan konkreetsust ja emotsioone tasakaalus hoida ja loodan, et ei kee üle,» kommenteeris Lüütsepp iseenda mängu sisse elamist väljaku ääres.

Juhendaja sõnul sai määravaks Selveri parem rünnak. Selveri rünnakuprotsent oli 45%, Tartul 35. «Nemad suutsid oma rünnaku paremini üles ehitada. Kahju on sellest, et ende diagonaal Lincoln Williams tegi enda kohta tagasihoidliku esituse, aga me ei suutnud seda ära kasutada,» rääkis Lüütsepp Selveri pommitajast, kes tõi täna enda kohta kesised 15 punkti.

Samas usub juhendaja, et Tartu mängijad suudavad end reedel toimuvaks kolmandaks kohtumiseks taas koguda. «Mehed saavad üle! Muidu pole nad tippsportlase elukutsest aru saanud.»

Selveri libero Denis Losnikov ütles, et neile edu tõi sama relv, mis esimeseski mängus. Vaimne pool. «Edu tõi pidev üksteise utsitamine. Füüsiliselt oleme head. Seetõttu oli eriti oluline, et kõik oleksid mängus sees,» leidis Losnikov.

Vaata statistikat!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles