Ecclestone: Todt on vaese mehe Mosley

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone
Bernie Ecclestone Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja boss Bernie Ecclestone ründas Rahvusvahelise Autoliidu (FIA) presidenti Jean Todti, öeldes, et prantslase ametisaeg pole vormel-1 sarjale kuidagi kasuks tulnud.

Todt valiti Max Mosley asemel FIA presidendiks 2009. aasta oktoobris ning erinevalt oma eelkäijale on ta suurema osa oma valitsemisajast avalikkuse tähelepanu alt väljas olnud.

Ecclestone’i arvates pole Todt üldse pööranud tähelepanu sellele, kuidas vormel-1 sarja paremaks muuta.

«Jean Todt on vaese mehe Max Mosley,» sõnas Ecclestone intervjuus ajalehele Daily Express. «Ta on mööda maailma ringi reisinud ja tegelenud asjadega, mida Max väga ei teinud – musitanud beebisid ja surunud inimeste kätt. Ilmselt tuleb see FIA-le kasuks, aga vormel-1 jaoks pole seda vaja.»

Ecclestone’i suurima pahameele osaks sai FIA otsus hakata alates 2013. aastast kasutama 1,6-liitriseid mootoreid. 80-aastase Ecclestone’i arvates on selline otsus naljanumber.

«Peaksime reegleid koos tiimidega paika panema. Peaksime need ise kirjutama ja siis FIA-le andma ning nende asi oleks kindlustada, et neid järgitakse,» teatas Ecclestone. «See peaks olema nagu politseiga – politsei ei mõtle ju ise seadusi välja, nemad ei ütle, et peame sõitma kiirusega 30 miili tunnis. FIA on naljanumber.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles