Kohtunikud tassisid venelasi? CSKA sai Euroliigas viimastel sekunditel võidu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kyle Hines (palliga) kohtumises Baskonia vastu.
Kyle Hines (palliga) kohtumises Baskonia vastu. Foto: NATALIA KOLESNIKOVA/AFP/Scanpix

Korvpalli Euroliigas asus Moskva CSKA veerandfinaalis kolme võiduni mängitavat seeriat Vitoria Gasteiz Baskonia vastu mängudega 2:0 juhtima. Viimatise mängu võitis CSKA koduväljakul 84:82.

Ülipõnevalt kulgenud kohtumises juhtis CSKA veel 14 sekundit enne lõpuvilet 82:79, kuid siis tabas kaugviske Rodrigue Beaubois. Seejärel jäi CSKA-l veel piisavalt aega asi enda kasuks kallutada.

Otsustaval hetkel läks viskele Milos Teodosic, kes aga ei tabanud. Lauapalli sai kätte Kyle Hines, kelle vastu tehti eelviimasel sekundil kohtunike hinnangul Nicolas Laprovittola poolt viga.

Nii saigi Hines sekund enne kohtumise lõppu asuda vabaviskejoonele ning kaks tabavat viset vormistasid lõppskoori 84:82.

Võitjate kasuks viskasid Teodosic 16 ning Nando De Colo ja Kyle Hines 10 punkti. Kaotajate edukamad olid Beaubois 21 ja Chase Budinger 12 silmaga.

Seeria kolmas kohtumine peetakse 25. aprillil Hispaanias. Selle matši võidu korral tagab CSKA endale pääsu poolfinaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles