Kaheksa mängu järjest kaotanud Maccabi tahab Läti treenerist lahti saada

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ainars Bagatskis ja Maccabi mängija Victor Rudd.
Ainars Bagatskis ja Maccabi mängija Victor Rudd. Foto: Alexey Filippov/Sputnik/Scanpix

Iisraeli kuulsaim korvpalliklubi Tel Avivi Maccabi on taas raskustesse sattunud ning Euroliiga ja Iisraeli meistriliiga peale on kaotatud kaheksa kohtumist järjest. Seega on klubijuhid hakanud lätlase Ainars Bagatskise asemele uut juhendajat otsima, kirjutas korvpalliportaal Sportando.

50-aastane Bagatskis asus Maccabit juhendama detsembri lõpus. Enne seda oli ta pool hooaega David Blatti abiline Istanbuli Darüssafakas.

Alates 2010. aasta algusest on Bagatskis olnud ametis Läti koondise peatreenerina. Hooajal 2014-15 viis ta Nižni Novgorodi meeskonna Euroliigas 16 parema sekka. 2006. aastal võitis Bagatskis Kaunase Žalgirise treenerina nii Leedu liiga kui ka Balti liiga, 2013. ja 2014. aastal viis aga Ukraina meistriks Kiievi Budivelniku.

Kui Bagatskis vallandatakse, saaks Maccabi sel hooaja juba viienda (!) peatreeneri. Väidetavalt on kandidaatide seas Zvi Sherf, Sharon Drucker ja Arik Shivek.

Maccabi piirdus Euroliiga põhiturniiril 10 võidu ja 20 kaotusega, mis andis 16 meeskonna hulgas 14. koha. Iisraeli liigas ollakse hoolimata kaotusteseeriast 17 võidu ja 11 kaotusega kolmandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles