Vassiljevita Jagiellonia võitis Poolas põhiturniiri

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev (vasakul) Jagiellonia meeskonnakaaslastega tähistamas järjekordset väravat.
Konstantin Vassiljev (vasakul) Jagiellonia meeskonnakaaslastega tähistamas järjekordset väravat. Foto: Jagiellonia Białystok/Facebook

Eesti jalgpallikoondise raudvara Konstantin Vassiljevi koduklubi Bialystoki Jagiellonia sai Poola põhiturniiri viimases ehk 30. voorus võõral väjakul 1:0 jagu Gliwice Piasti meeskonnast ning lõpetas põhihooaja liidripositsioonil.

Kohtumise ainus värav sündis 25. mänguminutil, mille autoriks oli 28-aastane iirlasest ründaja Cillian Sheridan. Vassiljev on endiselt vigastuspausil ning meeskonna kosseisu ei kuulunud.

Nii kogus Jagiellonia 30 mänguga 59 punkti, mida on ühe võrra rohkem, kui kunagisel Henrik Ojamaa koduklubil Varssavi Legial. Poznani Lech asub 55 punktiga kolmandal kohal ning Gdanski Lechia jääb Vassiljevi leivaisast maha kuue silmaga.

Nüüd jagatakse 16 meeskonnast koosnev Poola liiga kaheks, mis tähendab, et esikaheksasse jõudnud tiimid mängivad omavahel veel kord läbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles