Video: Messi vedas Barcelona Reali vastu võidule ning kergitas koduklubi liidriks

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi lõi Barcelona eest oma karjääri 500. värava, tasuks ülimagus võit peamise rivaali Madridi Reali üle.
Lionel Messi lõi Barcelona eest oma karjääri 500. värava, tasuks ülimagus võit peamise rivaali Madridi Reali üle. Foto: OSCAR DEL POZO/AFP/Scanpix

Hispaania jalgpalli kõrgliigas toimus selle hooaja teine El Clasico ehk omavahel kohtusid liiga liidermeeskond Madridi Real ning pealinnaklubi igipõline rivaal FC Barcelona. Madridi meeskonna koduväljakul Santiago Bernabeul aset leidnud mängu suutis tänu Lionel Messi lisaminutitel löödud väravale võita Barcelona, kes tõusis nüüd ühtlasi liigatabelis liidripositsioonil.

Kui kohtumise avavärava sepistas kodupubliku rõõmuks 28. minutil Casemiro, siis kõigest viis minutit hiljem viigistas Messi seisu. Esimesel poolajal rohkem väravaid ei sündinud ning nii mindi 45 minuti järel riietusruumidesse 1:1 viigiseisult.

Barcelona läks alati tuliselt kulgenud kohtumist juhtima 73. minutil pärast Horvaatia koondislase Ivan Rakitici tabamust. Seejuures pidi Reali kaitseliini tugitala Sergio Ramos 77. minutil punase kaardi tõttu väljakult lahkuma, ent kodumeeskond polnud veel alla andnud, sest 86. mänguminutil tõi James Rodriguez tabloole 2:2 viiginumbrid.

Sellest hoolimata kerkis kohtumise võtmemängijaks Messi, kes lõi normaalaja teisel lisaminutil Barcelona eest oma 500. värava ning kindlustas koduklubile võõrsilt peamise rivaali vastu ülimagusa võidu.

Nii tõusis Barcelona liigatabelis 75 punktiga tänu paremale väravate vahele Reali ees liidriks, ent pealinnameeskonnal on peetud üks mäng vähem.

Video Messi võiduväravast, mis oli talle Barcelona särgis 500. tabamus:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles