Tiitlikaitsja Cavaliers jõudis kindlalt teise ringi, Westbrook tegi taas ajalugu

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cleveland Cavaliersi staarmängija LeBron James rügas väljakul 45 minutit, mille jooksul viskas 33 punkti ja võttis kümme lauapalli ning jõudis taas NBA kohamängudes teise ringi.
Cleveland Cavaliersi staarmängija LeBron James rügas väljakul 45 minutit, mille jooksul viskas 33 punkti ja võttis kümme lauapalli ning jõudis taas NBA kohamängudes teise ringi. Foto: Darron Cummings/AP/Scanpix

Korvpalliliigas NBA jõudis esimese meeskonnana teise ringi tiitlikaitsja Cleveland Cavaliers, kes alistas kohamängude esimeses ringis mängudega 4:0 Indiana Pacersi. Läinud ööl toimunud kohtumise võidunumbrid olid 106:102.

Cavaliersi eest kogus kaksikduubli LeBron James, kes viskas 45 mänguminuti jooksul 33 punkti, võttis kümme lauapalli, andis neli korvisöötu ning tegi neli vaheltlõiket. Kyrie Irving tõi 28 silma. Pacersi parimaks kerkis 22 punkti ning kuue lauapalliga Lance Stephenson.

Olulise võidu sai ka Houston Rockets, kes mängis võõrsil 113:109 üle Oklahoma City Thunderi meeskonna ning on nüüd teise ringi pääsust kõigest ühe võidu kaugusel. Seejuures tegid Rocketsi poolt parimad esitused vahetusest sekkunud Nenê, Eric Gordon ja Lou Williams, kes viskasid vastavalt 28, 18 ning 18 punkti. NBA staarhabemik James Harden jäi seekord 16 punkti peale. Kolmikduublite kogumisega tänavusel hooajal laineid lööv Thunderi tähtmängija Russell Westbrook sai kolmikduubli kirja juba avapoolajal ning kogus lõpuks 35 punkti, 14 lauapalli ning 14 resultatiivset söötu. Seejuures on Westbrook nüüd legendaarse Wilt Chamberlaini kõrval ainus korvpallur NBAs, kes saanud play-off'ides kirja kolm järjestikust kolmikduublit.

Idakonverentsis põhiturniiri liidrina lõpetanud Boston Celtics sai kirja olulise 104:95 võidu Chicago Bullsi üle, nende vahel on nüüd seeria 2:2 viigis. Sama seis on ka Los Angeles Clippersi ja Utah Jazzi vahel, möödunud ööl sai skooriga 105:98 võidurõõmu tunda Jazz.

Kõik play-off'i kohtumised peetakse nelja võiduni.

NBA play-offʼi avaringi paarid

Idakonverents (sulgudes asetus):

Boston Celtics (1) – Chicago Bulls (8) 2:2

Cleveland Cavaliers (2) – Indiana Pacers (7) 4:0

Toronto Raptors (3) – Milwaukee Bucks (6) 2:2

Washington Wizards (4) – Atlanta Hawks (5) 2:1

Läänekonverents:

Golden State Warriors (1) – Portland Trail Blazers (8) 3:0

San Antonio Spurs (2) – Memphis Grizzlies (7) 2:2

Houston Rockets (3) – Oklahoma City Thunder (6) 3:1

Los Angeles Clippers (4) – Utah Jazz (5) 2:1

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles