Olümpiapiletit nooliv Eesti kurlingupaar kaotas MMil ka Soomele

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erkki Lill ja Maile Mölder.
Erkki Lill ja Maile Mölder. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Kurlingu ehk jääkeegli segapaaride MMil pääset järgmise aasta olümpiamängudele püüdva Eesti paari Maile Mölder/Erkki Lill jaoks jätkus turniir valusa kaotusega, kui tuli 6:8 alla vanduda Soomele.

Kui viimase vooru eel oli seis 6:6 viigis, siis lõpuks kogusid kaks punkti enam paraku põhjanaabrid, kes said sel turniiril tabelisse juba teise võidu. Eestlased jätkavad kahe mängu järel punktita, kuna avaringis kaotati üllatuslikult 5:0 eduseisust 7:8 Brasiiliale.

Eestlased kuuluvad MMil ühte alagruppi lisaks Brasiilia, Valgevene, Horvaatia, Soome, Ungari, Jaapani ja Lätiga. Kolmandas voorus kohtuvad eestlased Eesti aja järgi täna kell 17 algavas matšis Valgevenega.

Seis A-alagrupis:

  1. Läti 3 punkti (kolmest mängust)
  2. Soome 2 (2)
  3. Valgevene 1 (2)
  4. Brasiilia 1 (2)
  5. Jaapan 1 (2)
  6. Ungari 1 (3)

Horvaatia ning Eesti pole ainsatena veel ühtegi mängu võitnud.

Segapaaride jääkeeglis pääseb Pyeongchangi olümpiamängudele kaheksa paari, kellest üks on võõrustajate Lõuna-Korea tiim. Ülejäänud seitse võistkonda selgitatakse tänavuse ja eelmise aasta MMi põhjal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles