Video: Gross testis esmakordselt kruusal Tänaku mullust võistlusmasinat

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänaku eelmise aasta võistlusmasin Ford Fiesta WRC, millega kihutavad tänavusel hooajal Georg Gross ning Raigo Mõlder.
Ott Tänaku eelmise aasta võistlusmasin Ford Fiesta WRC, millega kihutavad tänavusel hooajal Georg Gross ning Raigo Mõlder. Foto: Irina Mägi/Saarte Hääl

Eesti rallipaar Georg Gross/Raigo Mõlder testis esmakordselt kruusatingimustes Ott Tänaku mullust võistlusmasinat Ford Fiesta WRC, millega minnakse starti juba 6. mail algaval Tallinna rallil.
 

«Eelmisel reedel pakkisime asjad kokku ja kolisime kogu tiimiga üheks päevaks Undvasse, mere äärde, et teha meie kõige uuema masinaga esimesed kruusakatsetused ja koguda võimalikult palju andmeid auto käitumise kohta erinevates seadetes,» andis OT Racingu meeskond teada oma Facebooki lehel.  

Sel hooajal kihutab võistlusmasinaga Ford Fiesta WRC kolm aastat võistlustest eemal olnud Georg Gross, kelle kaardilugeja on endine Ott Tänaku ametikaaslane Raigo Mõlder. Meeste sõnul oli tegemist väga vajaliku ja põhjaliku testipäevaga, mis andis esimese tunnetuse auto käitumise kohta kruusal. «Vana Focusega ei anna võrreldagi, absoluutselt teine tase. Kruusal on hea tagasi olla!» ütles Gross kokkuvõtvalt pärast testipäeva.

Tiimipealik Ivar Tänak (Ott Tänaku isa – toim) tõdes, et õppida on veel palju, kuid meeskond on pidevas suhtluses M-Spordi meeskonnaga ning tuginedes nende kogemustele katsutakse autoga ka rohkem sinapeale saada. «Senimaani on kulgenud kõik ootuspäraselt ja katsume hoida seda joont ka ülejäänud hooaja,» lausus ta pärast töist päeva Undvas.

Rallirajal näeb autot juba 6. mail, kui antakse start järjekordsele Tallinna rallile.

Video 14. aprillil toimunud testipäevast Saaremaal Undvas:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles