Endine Liverpooli kaitsja sarjas Lovreni: ta eksis mõlemas väravaolukorras

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli kaitsja Dejan Lovren (vasakul) eilses kohtumises Crystal Palace'i vastu.
Liverpooli kaitsja Dejan Lovren (vasakul) eilses kohtumises Crystal Palace'i vastu. Foto: GEOFF CADDICK/AFP/Scanpix

Liverpooli jalgpalliklubi sai eile Inglismaa kõrgliigas koduväljakul valusa kaotuse, kui tulemusega 1:2 jäädi alla liigatabeli 12. meeskonnale Crystal Palace’ile. Koguni 17 aastat Punaste kaitseliini tugitalaks olnud legendaarne Jamie Carragher süüdistas pärast mängu mõlemas väravaolukorras Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani ametivenda Dejan Lovreni.

Crystal Palace’i mõlema tabamuse eest hoolitses veel mullu Liverpooli särgis mänginud Kongo päritolu ründaja Christian Benteke, kelle peatamisega ei suutnud Carragher’i sõnul Horvaatia koondise kaitsemängija toime tulla. «Saame rääkida samadest probleemidest, mida oleme analüüsinud kogu hooaja jooksul, kui mõelda keskkaitsjate tegevuse ning standardolukordade peale,» rääkis 39-aastane Carragher Sky Sportsile.

«Lovren oli süüdi mõlemas väravaolukorras – mõlemal korral püüdis ta palli klaarida, kuid ei saanud hakkama. Kui Jürgen Klopp (Liverpooli peatreener – toim) rääkis eelmisel nädalal «küpse jalgpalli» mängimisest, siis tuletan siinkohal meelde, et Lovren on meeskonnas üks kogenumaid jalgpallureid. Seega peaks ta lugema olukordi paremini ning teadma, millal on õige aeg vastane maha niita, kuid paraku eksis ta seekord mõlemal korral,» lisas Carragher.

Liverpool on pärast eilset kaotust liigatabelis üsna raskes seisus, kui mõelda hooaja lõpu peaeesmärgile, milleks on jõudmine nelja parema sekka, et saaks järgmisel aastal kaasa teha Meistrite liigas. Ehkki praegu paiknetakse 66 punktiga kolmandal kohal, on neil kaks mängu enam peetud, kui neljanda ning viienda koha omanikel Manchester Cityl ning Manchester Unitedil, kes jäävad Liverpoolist maha vastavalt kahe ning kolme silmaga.

Põlvevigastusega kimpus olev Klavan eile Punaste koosseisu ei kuulunud. Liverpoolil jääb hooaja lõpuni veel pidada neli kohtumist, milles järgmine leiab aset 1. mail, kui sõidetakse külla liigatabeli kümnendale meeskonnale Watfordile.

Jamie Carragher Liverpooli särgis. /Carl Recine/REUTERS/Scanpix
Jamie Carragher Liverpooli särgis. /Carl Recine/REUTERS/Scanpix Foto: Carl Recine/REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles