Ibrahimovici vanne: tulen tagasi tugevamini kui kunagi varem

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Zlatan Ibrahimovic suudab raskest põlvevigastusest välja tulla ning jalgpallurikarjääri jätkata?
Kas Zlatan Ibrahimovic suudab raskest põlvevigastusest välja tulla ning jalgpallurikarjääri jätkata? Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images

Manchester Unitedi jalgpalliklubi ründaja Zlatan Ibrahimovic tõotas, et naaseb palliplatsile tagasi tugevamini kui kunagi varem ning jutud tema karjääri lõpetamisest pole praegu päevakorral.

35-aastane rootslane tegi eelmine nädal tõsiselt viga oma parema põlve ristatisidemetele Euroopa liiga veerandfianalkohtumises Anderlechtiga, mistõttu võtab Ibrahimovic ette teekonna USAsse Pittsburgi, et kohtuda seal maailma ühe juhtiva põlvevigastuste spetsialisti dr Freddie Fu’ga, kes annab seejärel vigastuse tõsidusest täpsema pildi.

«Kõigepealt soovin ma tänada kõiki oma toetajaid,» andis sel hooajal ManU eest 28 väravat pommitanud Ibrahimovic sotsiaalmeedia vahendusel teada. «Kellegi jaoks pole uudis, et ma sain vigastada, mistõttu jään jalgpalli mängimisest mõneks ajaks eemale. Aga ma tulen sellest välja nagu kõigest muustki ning naasen veelgi tugevamana,» lisas ta.

Rootslase leping ManUga lõpeb selle hooajaga, pärast mida on mees taas vabaagent. Ehkki meedias on spekuleeritud, et halvemal juhul võib ründemasina karjäär olla läbi, pole Ibrahimovic sellega nõus. «Mina otsustan, millal on aeg lõpetada, mitte keegi teine. Allaandmine pole valikus,» kinnitas jalgpallur.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles