Rakvere Tarvas: Balti liiga tšempion 2022?

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
21.märts  2017, Lääne-Virumaa, Eesti, Rakvere
tarvas, võrkpall

Fotol: Rakvere Võrkpalli klubi võidu puhul pandi Tarva le võrk ja pall külge

Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja
21.märts 2017, Lääne-Virumaa, Eesti, Rakvere tarvas, võrkpall Fotol: Rakvere Võrkpalli klubi võidu puhul pandi Tarva le võrk ja pall külge Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Oli aeg, kus Rakvere Tarva korvpalliklubi tõi Eesti liigasse nii palju särtsu ja intriigi, nagu pole olnud enne ega pärast seda. Kõik rääkisid Tarvast ja ühtede poolt armastatud, teiste poolt vihatud peatreener Andres Sõbrast. Ja sellest, kui vägev see Tarva värk ikka on.

Nüüd on Tarvas sisuliselt pankrotti lastud ja tuleval hooajal tegutseb edasi suure tõenäosusega teine juriidiline keha. Sel nädalal tuleb Tarval maha pidada üleminekumängud meistriliigasse püsima jäämiseks.

Vastaseks on esiliiga võitnud Tiit Soku juhendatav Betoonimeister/Tskk/Nord. Mis omakorda tähendab, et järgmiseks hooajaks võidakse langeda koguni esiliigasse.

Viimaseid Tarva kohtumisi on olnud vaatamas vaid paarisajapealine publik, selgub korvpalliliidu protokollidest. Viimasel ajal on viiesajapealine publik olnud hoopis Rakvere Võrkpalliklubi mängudel. Sel hooajal suutis Rakvere Võrkpalliklubi tulla Balti liiga tšempioniks. Ja publik on seetõttu leidnud tee saali.

Rakvere linna 2017. aasta esindusvõistkondadeks on Rakvere Tarva korvpalliklubi, Rakvere Võrkpalliklubi ja Rakvere JK Tarva jalgpallimeeskond. Seda joont on linn hoidnud ja kavatseb ka tulevikus hoida. Sõltumata, kas mängitakse esiliigas või kõige kõrgemal tasemel, ütleb linnapea Mihkel Juhkami.

Linn andis sel aastal kõigile pallimänguklubidele 8000 eurot. «Me ei saa sellest lähtuda, et vahepeal korvpall parem ja neil rohkem vaatajaid, siis jälle võrkpall parem. Eesmärk on, et mõlemad klubid areneks ja toimiks. Lisaks rahale saavad mõlemad ka saali tasuta kasutada,» lisab Juhkami.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles