Imeline pääsemine: Prantsusmaa motoäss tegi silmad ette isegi Marc Marquezile (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loris Baz
Loris Baz Foto: twitter

Nädalavahetusel sõidetud MotoGP USA MM-etapi kvalifikatsioonis näitas tõelist tšiklivalitsemisoskust prantslane Loris Baz, kes mõnede konkurentide hinnangul sai hakkama aasta päästmisega.

Kõnealune intsident toimus esimese kvalifikatsioonivooru lõpus ringi viimases kurvis. Baz pingutas kõigest väest, et jõuda teise kvalifikatsioonivooru, kuid viimases kurvis pingutas ta üle ning oli lähedal kukkumisele. Mingi ime läbi suutis 24-aastane motoäss siiski püsti jääda. Tõsi, asja teise kvalifikatsioonivooru tal enam polnud.

«Ma küll ei jõudnud teise vooru, kuid olen kindel, et mu boss leiab mulle nüüd mõned uued sponsorid,» viskas Baz ise pärast juhtunut nalja.

Isegi hiljem USA GP võitjaks tulnud Marc Marquez oli nähtu üle imestunud. «Olen pisut kurb, sest olen parimal stardikohal, aga kaotasin hooaja parima päästmise,» naljatas Marquez.

Võistlusele 14. positsioonilt startinud Baz pidi põhisõidu katkestama.  

Videod intsidendist:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles