Eesti orienteeruja võitis koolinoorte MMil kuldmedali

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johanna Laanoja
Johanna Laanoja Foto: Sander Lembra/MiD7 production

Lõuna-Itaalias Sitsiilias toimuvatel Rahvusvahelise Koolispordiliidu (ISF) maailmameistrivõistlustel orienteerumises tuli tüdrukute nooremas vanuseklassis tavarajal võitjaks Põlva kooli esindav Johanna Laanoja (OK Põlva Kobras). 

Laanoja edu 3,3 km pikkusel rajal teisena lõpetanud inglanna Merryn Stangroomi ees oli ligi kaks ja pool minutit. Kolmanda koha sai Tšehhit esindanud Chrastova Tereza, kes kaotas eestlannale kolme ja poole minutiga.

Põlva tüdrukute treeneri Nikolai Järveoja sõnul suutis Laanoja teha puhta soorituse ega lasknud end häirida eestlastele harjumatult palavast ilmast, rasketest tõusudest ning okkalistest põõsastest. 

Tüdrukute vanemas vanuseklassis sai Lorely Kõrvel (OK Põlva Kobras) 13. koha (aeg 57.48), kaotust kogunes 5,4 km pikkusel ja 155 tõusumeetriga rajal 8.22. Võitis Elena Zeiner Austriast (49.26). 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles