Newcastle United kindlustas järgmiseks hooajaks koha Inglismaa kõrgliigasse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ayoze Perez
Ayoze Perez Foto: Lee Smith/REUTERS

Newcastle Unitedi jalgpalliklubi kindlustas eilse 4:1 võiduga Prestoni üle koha järgmiseks hooajaks Inglismaa kõrgliigasse.

Newcastle’i eest lõi tähtsas võidumängus kaks väravat Ayoze Perez, korra olid täpsed Christian Atsu ja Matt Ritchie. Preston lõpetas mängu tänu Paul Gallagheri 64. minuti punasele kaardile arvulises vähemuses. Ainsa värava lõi Prestoni eest Jordan Hugill, viigistades tol hetkel mänguseisu 1:1.

Newcastle on kaks vooru enne esiliiga lõppu 88 punktiga teisel kohal. Edasipääsu juba varasemalt kindlustanud Brighton on 92 punktiga liider.

«Õnnitlen mängijaid, klubi töötajaid ning kõiki klubi toetajaid. See oli raske ülesanne, sest esiliigas on väga keeruline mängida. Siin on palju asju, mida pole võimalik kontrollida, kuid lõpuks saavutasime koha, mida tahtsime,» ütles klubi peatreener Rafael Benitez.

«Uskuge mind, see meeskond on eriline. See on ka põhjus, miks me seda suutsime. Ma ei uskunud, kui mulle öeldi, et esiliiga on niivõrd raske. Füüsiliselt on tegu raskema liigaga kui Premier League,» ütles Newcastle’i ründaja Aleksandar Mitrovic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles