Rimo Hunt Levadia - Kalju heitlusest: oli tõsine võitlus, mokad täitsa katki

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga 8. vooru keskses kohtumises olid vastamisi tabeliliider Tallinna Levadia ja kolmandal kohal olev Nõmme Kalju. Tallinnas Maarjamäe staadionil peetud kohtumine jäi 1:1 viiki. Rimo Hunt viis Levadia 18. minutil juhtima, Kalju viigivärava lõi 61. minuti Artur Valikajev.

Levadia värava autor Rimo Hunt ütles Postimehe telemängu järel antud intervjuus, et viigipunkt ei tulnud lihtsalt. «Oli tõsine võitlus, mokad täitsa lõhki. Esimesel poolajal tundus mäng meie kontrolli all olevat. Teisel poolajal vajusime kohe alguses ära. Olime julgelt pool tundi surve all. Lõpus saime jälle uue hingamise. Oli võimalus kolm punkti võtta, aga viik on õiglane tulemus,» lausus ründaja.

Kalju kaitsja Karl Mööl oli Hundiga nõus. «Jah, 1:1 on õiglane tulemus. Hooaja alguses oleks väga kehv täitsa nulli peale jääda. Pole häbiasi tippmeeskondade vastu üks punkt ära võtta. Kuigi esimesel poolajal oli mäng Levadia käes, siis ma ei tea, miks, aga hiljem andsid nad initsiatiivi ära,» sõnas Mööl.

Vaata videost ka kohtumise tipphetki!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles