Video: seitse aastat kuival olnud Mascherano leidis värava lõpuks üles

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Javier Mascherano (14)
Javier Mascherano (14) Foto: LLUIS GENE/AFP

Pärast ülidramaatilist El Clasicot jätkus Hispaania jalgpalli kõrgliiga Barcelona ja Madridi Reali hävitustööga. Barcelona alistas eile koguni 7:1 Osasuna, Madridi Real oli 6:2 parem Deportivo La Corunast.

Barcelona eest tegid kahel korral skoori Lionel Messi, Andre Gomes ja Francisco Alcacer, korra oli täpne oma esimese värava klubi eest löönud Javier Mascherano. Osasuna värava lõi Roberto Torres.

Mascherano liitus Barcelonaga 2010. aastal ning see oli 319 kohtumise peale tema esimene värav. Mascherano tabamus sündis penaltist.

«Alguses üritasin publiku ning meeskonnakaaslaste poolt peale pandud pingest vabaneda. Oleks üsna naljakas olukord olnud, kui oleksin penalti mööda löönud. Ma polnud alguses selles üldse kindel, aga ma ei suutnud meeskonnakaaslastele ei öelda,» kommenteeris Mascherano penaltile eelnenut.

32-aastane Mascherano on täiskasvanuna löönud nüüd kolm väravat. Oma eelnevas koduklubis Liverpoolis skooris ta kahel korral. «Fännid värava taga nõudsid, et Mascherano penaltit lööks. Mul on tema üle hea meel. Ta on üks meie võtmemängija ning on seda aastate läbi pidevalt tõestanud,» ütles Barcelona peatreener Luis Enrique.

Koos Barcelonaga liigatiitlit jahtiv Madridi Real alistas eile 6:2 Deportivo La Coruna. Madridi klubi eest lõi James Rodriguez kaks väravat, korra olid täpsed Alvaro Morata, Lucas Vazquez, Isco ja Casemiro. Deportivo väravad lõid Florin Andone ja Joselu.

Liigatabelis on nii Barcelonal kui Madridi Realil 78 punkti, kuid pealinna klubil on üks kohtumine varuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles