Video: piinlikult käitunud Alexis Sanchez jäi spordimaailma naerualuseks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexis Sanchez on jäänud murule lebama.
Alexis Sanchez on jäänud murule lebama. Foto: Stefan Wermuth/Reuters/Scanpix

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel sai kolmapäeva õhtul üliolulise võidu Londoni Arsenal, kui koduväljakul alistati 1:0 Leicester City. Kohtumise järel räägiti tulemusest rohkem aga Arsenali staari Alexis Sancheze käitumisest.

Kohtumise lisaminutitel läks Sanchez vastaste küljeaudi ajal seisma palli mängu panna tahtnud Christian Fuchsi ette, kuid sai hoopis palliga vastu õlga. Peagi langes Sanchez niidetult maha. Kohtunikule säärane käitumine ei meeldinud ja Tšiili koondise staar nägi seepeale kollast kaarti.

Loomulikult ei jäänud selline teesklus tähelepanuta ning Sanchezt asuti hoogsalt mõnitama.

Hiljem postitas Sanchez sotsiaalmeediasse foto, kus oli näha, et ründaja huul on veidike katki. Loomulikult lisas selline käitumine veelgi õli tulle.

Nii nõuti Sanchezele sotsiaalmeedias kuni kümne mängu pikkust võistluskeeldu ning visati ka nalja, et ründaja pääses hommikul lõpuks intensiivravipalatist välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles