Šarapova kiidusõnad: Kontaveit on mänginud suurepärast tennist

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova Stuttgarti turniiril.
Maria Šarapova Stuttgarti turniiril. Foto: MICHAEL PROBST/AP/Scanpix

Eesti esireket Anett Kontaveit kohtub reedel maineka Stuttgarti tenniseturniiri veerandfinaalis venelanna Maria Šarapovaga. Kaheksandikfinaalis kaasmaalanna Jekaterina Makarova alistanud Šarapova tunnistas matši järel, et ta ei tea eestlanna kohta just kuigi palju, kuid tunnustas Kontaveidi esitusi.

Šarapova rääkis mängujärgses intervjuus, et ta on peaaegu kõigi Stuttgarti tenniseturniiril osalevate naistega karjääri jooksul kohtunud, kuid eestlannaga ei ole ta veel vastamisi läinud.

«Arvan, et me ei ole omavahel mänginud. Turniiritabelis on ainult paar naist, kellega ma ei ole varasemalt mänginud. Ta on üks nendest,» tunnistas 30-aastane venelanna, kui tema käest uuriti matšijärgses intervjuus, mida ta Kontaveidi kohta teab.

«Tal on olnud sel nädalal palju matše (Kontaveit pidi turniiri alustama kvalifikatsioonist, kus tal tuli põhitabelisse pääsemiseks alistada kolm vastast) ja ta on mänginud suurepärast tennist. See saab olema hea matš ja suurepärane võimalus meie mõlema jaoks,» lisas Šarapova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles