Video: Fellaini teenis 19 sekundiga kollase ja punase kaardi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marouane Fellaini ja Sergio Agüero
Marouane Fellaini ja Sergio Agüero Foto: Peter Byrne/PA Wire/PA Images

Eilses Manchesteri derbis suutis Manchester Unitedi poolkaitsja Marouane Fellaini teenida 19 sekundi jooksul esmalt kollase, seejärel punase kaardi.

Esmalt teenis Fellaini kollase kaardi Manchester City ründaja Sergio Agüero maha tõmbamise eest. City mängis palli kiirelt lahti ning taas oli pall keskväljal purjetanud Agüero käes. Fellaini tegi ründajale sarnase vea, lükates Agüero murule pikali. Järgnes olukord, kus Agüero ja Fellaini panid pead kokku ning ründaja kukkus. Kohtunik näitas seepeale Fellainile otse punast kaarti.

«Marouane ütles, et sai punase kaardi lihtsalt sellepärast, et ta on Marouane. Kohtunik Martin Atkinson ütles mulle, et tema hinnangul oli see punane kaart. Kuid ma nägin tunnelis ka Agüerot – polnud tal ninaluu katki, polnud tal pea katki. Tema nägu oli kena, nagu tavaliselt,» kommenteeris Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho olukorda.

«Seega ma pole selles kaardis päris kindel. Ma arvan, et kui Sergio poleks pikali kukkunud, poleks see punane olnud. Aga Marouane andis talle võimaluse pikali kukkuda… Ma ei tea,» jätkas Mourinho.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles