Madridi Real pääses Final Fourile, Olympiacos viis seeria viiendasse mängu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Real jõudis Euroliiga Final Fourile.
Real jõudis Euroliiga Final Fourile. Foto: Jorge Sanz/Pacific Press/SIPA/Scanpix

Korvpalli Euroliigas tagas pääsu Final Fouri ehk nelja parema hulka Madridi Real, alistades 89:78 Istanbuli Darüssafaka Doguse.

Reali vedasid võidule 17 punkti visanud Sergio Llull, nii Anthony Randolph kui ka Trey Thompkins lisasid 15 punkti. Jaycee Carroll lisas 12 punkti ning Luka Doncici arvele jäi 11 punkti, viis lauapalli ja seitse korvisöötu.

Darüssafakale tõi Brad Wanamaker 25 punkti, Scottie Wilbekin lisas 14 punkti. Real kohtub Final Fouril poolfinaalis Istanbuli Fenerbahcega. Teises poolfinaalis on vastamisi Moskva CSKA, nende vastaseks on kas Anadolu Efes või Pireuse Olympiacos. Selles paaris on aga vaja otsustavat mängu, sest Olympiacos võitis neljanda kohtumise 74:62 ja viigistas seeria 2:2-le.

Seejuures kaotas Olympiacos avaveerandaja seitsme punktiga ja veel viimase veerandi alates juhtisid kreeklased ainult ühe punktiga, kuid viimase veerandaja võitis Olympiacos koguni 19:8. Võitjatele tõi viis kaugviset tabanud Vassilis Spanoulis 18 punkti, Anadolu Efesi parim oli 17 punktiga Jayson Granger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles