Eesti jäähokikoondis alistas MMil Horvaatia 4:3

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jäähokikoondis kohtumises Leedu vastu.
Eesti jäähokikoondis kohtumises Leedu vastu. Foto: icehockey.ee

Eesti jäähokikoondis alistas MMi I divisjoni B-grupi turniiril Belfastis Horvaatia tulemusega 4:3 (1:0, 2:3, 1:0) ning avas punkti- ja võiduarve.

Eesti koondise poolel viskas kaks väravat Andrei Markov ning ühe Robert Rooba ja Aleksei Sibirtsev. Lisaks andis Rooba kaks tulemuslikku söötu.

Eesti koondise peatreener Jussi Tupamäki ütles, et võidu Horvaatia üle tõid meeskonna ühtsus ja võitlusvaim. «See oli Eesti jäähoki jaoks väga oluline võit. Me polnud Horvaatiast mitu aastat jagu saanud ning tänase võiduga näitasime, et oleme sammu edasi astunud,» sõnas Tupamäki.

«Kõik mängijad võitlesid üksteise eest! Vahepeal läks mängijate soov võita liiga kaugele ning me ei mänginud targalt ega pidanud kinni mänguplaanist, see võimaldas Horvaatial viigini jõuda. Siiski suutsime hästi lõpuni mängida ja võita,» leidis peatreener.

Päeva esimeses mängus jäi Leedu alla Jaapanile 2:6. Laupäeval kell 18.00 kohtub Eesti koondis turniiri viimases mängus Hollandiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles