Manchester United tegi järjekordse viigi ja kaotas kaks kaitsjat

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi ründaja Anthony Martial ahastab luhtunud väravavõimaluse üle.
Manchester Unitedi ründaja Anthony Martial ahastab luhtunud väravavõimaluse üle. Foto: ANDREW YATES/REUTERS/Scanpix

Jalgpalli Inglismaa kõrgliigas tegi Manchester United sel hooajal juba 14. viigi, kui kodus peetud mäng Swanseaga lõppes seisuga 1:1. Lisaks punktikaotusele jäi United taas ilma kahest kaitsjast.

Kodumeeskond asus juhtima avapoolaja kolmandal lisaminutil, kui Wayne Rooney realiseeris penalti. Kohtunik Neil Swarbrick oli 11 meetri karistuslöögi määranud Marcus Rashfordi kukutamise eest, kuid kordused näitasid, et noor ründaja pettis vilemehe sukeldumisega ära. Swansea jõudis teenitud viigini 79. minutil, kui Gylfi Sigurdsson keerutas ilusa karistuslöögi ristnurka.

United jäi juba 9. minutil ilma jalale viga teinud äärekaitsjast Luke Shaw'st, teisel poolajal pidi vigastusega platsilt lahkuma ka keskkaitsja Eric Bailly. Kuna Unitedi kaitseliinist on hetkel vigastatud ka Phil Jones, Chris Smalling ja Marcos Rojo, on meeskond enne neljapäeval peetavat Euroopa liiga poolfinaali Celta de Vigo vastu raskes seisus.

Inglismaa liigatabelis on Unitedil 65 punkti, mis annab viienda koha. Sama palju punkte on kogunud ka 4. kohal olev Manchester City, kes mängib aga täna võõrsil tabeli eelviimase meeskonna Middlesbrough'ga. Kolmandal kohal olev Liverpool on punkti kaugusel, esmaspäeval kohtub Ragnar Klavani tööandja võõrsil Watfordiga. Unitedi lähim jälitaja Arsenal kohtub täna võõrsil Tottenhamiga ja võib võidu korral vähendada vahe kahele punktile, lisaks on neil veel üks mäng varuks.

Swansea jätkab 18. kohal ehk väljakukkumistsoonis, olles kogunud 32 punkti. Esimesena joone kohal oleval Hull Cityl on kolm vooru enne hooaja lõppu 34 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles