Manchester City päästis tabeli eelviimase vastu raskustega viigipunkti

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gabriel jesus (paremal) tõi Cityle raske, aga hinnalise viigipunkti.
Gabriel jesus (paremal) tõi Cityle raske, aga hinnalise viigipunkti. Foto: Lee Smith/REUTERS/Scanpix

Jalgpalli Inglismaa kõrgliigas oli neljandal kohal olev Manchester City püstihädas tabeli eelviimase meeskonna Middlesbrough'ga, jäädes kaks korda kaotusseisu ja viigistades 2:2 alles viis minutit enne mängu lõppu.

Middlesbrough asus juhtima 38. minutil, kui täpne oli Alvaro Negredo. 69. minutil viigistas Sergio Agüero penaltist seisu, kuid kaheksa minutit hiljem viis Calum Chambers kodus mänginud Middlesbrough uuesti juhtima. Viimane sõna jäi siiski Cityle, 85. minutil lõi viigivärava äsja vigastuspausilt naasnud noor ründaja Gabriel Jesus.

Viik tähendab, et heitlus Meistrite liigasse viiva neljanda koha peale on jätkuvalt ülipõnev. Esmaspäeva õhtul Watfordiga kohtuv Liverpool on 66 punktiga kolmas, City samuti 66 punktiga neljas ja täna Swanseaga 1:1 viigi teinud Manchester United 65 punktiga viies. Kuuendal kohal on Londoni Arsenal, kes võib täna Tottenham Hotspurist jagu saades jõuda 63 punktini. Liverpoolil on pärast vooru lõppu seejuures pidada veel kolm, Manchesteri meeskondadel neli ning Arsenalil viis mängu.

Tiitli suunas liigub aga Londoni Chelsea, kes alistas Pedro, Gary Cahilli ja Williani teise poolaja tabamustest võõrsil 3:0 Evertoni. Vahe teisel kohal oleva Tottenhamiga käristati seitsmele punktile, ent täna Arsenali võõrustaval Spursil on võimalik see võidu korral neli vooru enne hooaja lõppu taas neljale punktile vähendada.

Tabelis eelviimasel kohal oleva Middlesbrough' lootused Inglismaa kõrgliigasse püsima jääda on õhkõrnad, sest kolm mängu enne hooaja lõppu jäädakse päästva joone kohal olevast Hull Cityst maha kuue punktiga.

Chelsea peatreener Antonio Conte võis taas juubeldada. FOTO: Carl Recine/REUTERS/Scanpix
Chelsea peatreener Antonio Conte võis taas juubeldada. FOTO: Carl Recine/REUTERS/Scanpix Foto: Carl Recine/REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles