Rapla pani Tartu taas paika ja on suurüllatusest võidu kaugusel

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla korvpalliklubi mängijad.
Rapla korvpalliklubi mängijad. Foto: Tairo Lutter

Korvpalli Eesti meistriliiga poolfinaalseerias on lähedal suurüllatus, kui Rapla juhib kahe mängu järel Tartu Ülikooli vastu võitudega 2:0. Täna alistati tartlased kodusaalis kindla mänguga 71:58.

Rapla võitis avapoolaja seitsme punktiga ja kasvatas kolmanda veerandaja lõpuks edu 15 punktile. Mängu algul visketabavusega püstihädas olnud Tartu üritas viimase kümne minuti jooksul meeleheitlikult Raplat kinni püüda, kuid vahe püsis kümne punkti ringis ja kodumeeskonnale ohtlikuks enam ei saadudki.

Rapla parimana tõi peaaegu ilmeksimatult mänginud Thomas van der Mars 22 punkti, vääratades üheksast väljakult tehtud viskest vaid ühel ja tabades seitsmest vabaviskest kuus. Lisaks võttis ta 10 lauapalli, Rasham Suarez lisas 16, Domen Bratoz 11 ja Martin Paasoja 10 punkti. Tartule tõi Tanel Sokk 14 punkti, Venky Jois lisas 13 punkti.

Seeria kolmas mäng toimub neljapäeval kell 19.10 Tartu Ülikooli spordihoones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles