Liverpoolile ülitähtis võit, mänguaega jagunes ka Klavanile

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emre Can (keskel) tähistamas Watfordi vastu löödud väravat.
Emre Can (keskel) tähistamas Watfordi vastu löödud väravat. Foto: ANDREW COULDRIDGE/Action Images via Reuters/Scanpix

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel teenis ülimalt tähtsa võidu Meistrite liiga koha eest võitlev Liverpool, kui võõrsil alistati 1:0 Watford. Võitjate ridades teenis mänguaega ka Ragnar Klavan.

Inglismaa kõrgliigast pääseb Meistrite liigasse neli paremat meeskonda ning  tabelis 3. kohta hoidev Liverpool vajas oma positsiooni kindlustamiseks hädasti 3 punkti.

Liverpoolile tõi vajaliku võidu Emre Cani tabamus avapoolaja teisel lisaminutil. Can saatis palli väravasse ilusa käärlöögiga, eelnevalt oli kauni söödu karistusalasse saatnud Lucas Leiva.

Liverpooli poolel teenis mänguaega ka põlvevigastusest paranenud Klavan, kes vahetati väljakule 87. minutil. Eesti koondise kapten tuli väljakule Adam Lallana asemel.

Tabelis jätkuvalt 3. positsioonil oleval Liverpoolil on nüüd koos 69 punkti. Lähimatest jälitajatest on Manchester Cityl 66 ja Manchester Unitedil 65 silma, kuid neil on võrreldes Liverpooliga üks kohtumine vähem peetud.

Premier League’i tabelitipp:

  1. Londoni Chelsea 81 punkti/34 mängu
  2. Tottenham 77/34
  3. Liverpool 69/35
  4. Manchester City 66/34
  5. Manchester United 65/34
  6. Londoni Arsenal 60/33
  7. Everton 58/35
  8. West Bromwich Albion 44/34
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles