Fury: nokauteerin selle ülespumbatud Joshua ka ühe käega võideldes

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Fury on praegustest üliraskekalu poksiässadest kõige kõvem jutumees.
Tyson Fury on praegustest üliraskekalu poksiässadest kõige kõvem jutumees. Foto: Lee Smith/REUTERS/Scanpix

Spordimaailm vaimustub juba mitmendat päeva üliraskekaalu poksiässast Anthony Joshuast, kes alistas laupäeva hilisõhtul Wembley staadionil tehnilise nokaudiga Vladimir Klitško. Seejärel on räägitud, kellega võiks Joshua järgmisena kohtuda. Kõige kõvem sõnasõda on tal lahti läinud kaasmaalase Tyson Furyga.

Sarnaselt Joshuale on ka Fury suutnud oma karjääri jooksul Klitško alistada ning enesekindlusest mehel puudu ei tule. Joshua andis laupäeva õhtul poksiringis teada, et ta sooviks järgmisena kohtuda just Fury’ga.

«Fury, Tyson Fury. Kullake, kus sa oled,» hüüdis Joshua Wembley staadionil pärast Klitško alistamist. «Tean, et ta on kõvasti lõugu lõksutanud ja ta tahab ringi naasta. Mina tahan anda taas 90 000 inimesele võimaluse tulla vaatama suurepärast poksiõhtut.»

Fury on sotsiaalmeedias teada andnud, et tema on valmis kaasmaalasele kõva koosa andma.

Nii andiski ta Twitteri vahendusel Joshua promootorile Eddie Hearnile teada, et viimane pangu oma klient valmis. «Anna teada, millal sa tahad, et see ülespumbatud nolk kõva koos saaks,» kirjutas Fury ning lisas, et tema ei ole 41-aastane vanameister nagu Klitško.

Lisaks sellele andis Fury Briti meedias teada, et ta on võrreldes Joshuaga poksiringis tunduvalt osavam ning on võimeline oma kaasmaalase alistama ka ühe käega poksides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles