Cristiano Ronaldo kübaratrikk surus Atletico poolfinaali avakohtumises põlvili

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo lõi 101. Meistrite liiga värava.
Cristiano Ronaldo lõi 101. Meistrite liiga värava. Foto: GERARD JULIEN/AFP

Jalgpalli Meistrite liiga poolfinaali avakohtumises alistas Madridi Real 3:0 Madridi Atleticot. Kõik kolm väravat lõi Reali suurim staar Cristiano Ronaldo (10., 73., 86. minutil).

Madridi Real oli kohtumises selgelt parem meeskond ning seda tõestab ka statistika: Real tegi kokku 17 pealelööki, Atletico 4. Palli hoidis kodumeeskond 58 protsenti mänguajast, väravavõimalused olid Reali kasuks 11:2.

Ronaldo jaoks oli tegu järjekordse suure õhtuga. Teist Meistrite liiga mängu järjest sai ta kirja kübaratrikki. Lisaks on ta Meistrite liigas löönud nüüd kokku juba 103 väravat. Võrdluseks, Atletico on suutnud sarjas lüüa 100 väravat. Sealjuures on ta Meistrite liiga väljalangemismängudes löönud 52, alagrupifaasis 51 väravat.

Atletico poolelt põrus avakohtumises meeskonna suurim täht Antoine Griezmann. Ta ei suutnud väravale teha ühtegi pealelööki, ta ei tekitanud kaaslastele ühtegi võimalust ning ei suutnud teha ühtegi pallipuudet vastaste karistusalas.

Korduskohtumine toimub 10. mail Atletico kodustaadionil.

Enne mängu:

Seeria esimene kohtumine peetakse Reali koduväljakul, kordusmäng on 10. mail kavas Atletico koduareenil.

Real ja Atletico lähevad Meistrite liigas vastamisi neljandat hooaega järjest. 2014. aastal mängiti finaalis ning toona teenis Real lisaja järel 4:1 võidu.

2015. aastal kohtuti veerandfinaalis Toona jäi avamäng 0:0 viiki ja kordusmängu võitis Real 1:0.

Mullu kohtuti taas finaalis ning jälle jäi peale Real – 1:1 lõppenud normaal- ja lisaaja järel võitis Real penaltitega 5:3.

Seekordsest poolfinaali avamängust jäävad mõlemal meeskonnal eemale mitmed põhimehed. Rohkem valmistab see probleeme tõenäoliselt Atleticole, kelle pink on võrreldes konkurendiga lihtsalt lühem.

«Me ei ole favoriidid. Võimalused on 50-50. Niimoodi on play-off’ides alati. Teame teinetesit väga hästi. Rivaliteet Atleticoga ei ole muutunud ja see on samasugune nagu oli minu mängijaks olemise ajal,» teatas Reali juhendaja Zinedine Zidane uefa.com’i vahendusel.

«Olen mängude eel alati natuke hirmul. Eraldan end kõigest välisest. Selline pinge on normaalne. Minu õlgadel on suur vastutus ja see läheb aina suuremaks,» lisas omalt poolt Atletico juhendaja Diego Simeone.

Real ei saa sel korral aidata Gareth Bale ning Pepe. Atletico poolel vaatavad mängu kõrvalt Juanfran ja Jose Gimenez.

Eeldatavad algkoosseisud

Real: Navas; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Kroos, Casemiro, Modrić; Isco, Benzema, Ronaldo.

Atletico: Oblak; Hernández, Godín, Savić, Filipe Luís; Ñíguez, Koke, Gabi, Carrasco; Griezmann, Gameiro.

Reali ja Atletico kohtumine algab esimese koduväljakul kell 21.45. Postimees.ee hoiab lugejaid kohtumise käiguga kursis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles