Vanameistri karjäär polegi läbi? Klitško vihjas tagasitulekule

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Joshua (paremal) kostitas Vladimir Klitškod valusate obadustega ja võttis seejärel enda valdusesse kolm meistrivööd.
Anthony Joshua (paremal) kostitas Vladimir Klitškod valusate obadustega ja võttis seejärel enda valdusesse kolm meistrivööd. Foto: Andrew Couldridge/REUTERS/Scanpix

Ukrainlane Vladimir Klitško ütles, et naaseb poksiringi, hoolimata nädalavahetusel saadud kaotusest britile Anthony Joshuale.

Klitško kaotas laupäeval 90 000 fänni ees Wembley staadionil peetud matšis Joshuale 11. raundis. Ukrainlane on juba varasemalt öelnud, et meeste vahel sõlmitud lepingus oli sees ka punkt, mis lubab kaotajal nõuda kordusmatši. Tema viimane Twitteri postitus vihjab sellele, et Klitško kavatseb klauslit ka kasutada.

«Lahkun Londonist teadmises, et sellest õhtust võitsid kõik. Aitäh ja olen peagi tagasi!» kuulutas ta.

Ametlikku otsust Klitško veel teinud pole, kuid on varasemalt öelnud, et langetab selle paari nädala jooksul. «Pean analüüsima, miks ma matši kaotasin,» sõnas Klitško Sportsmailile. «Vastavalt lepingule on mul õigus nõuda Anthonyga kordusmatši. Pean oma olukorda tõsiselt kaaluma. Teen otsuse kahe või kolme nädala jooksul.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles