Võistluskeeldu kandev Lochte startis USA meisterujumise meistrivõistlustel

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Lochte
Ryan Lochte Foto: SCANPIX

12-kordne olümpiamängude medalist Ryan Lochte tegi nädalavahetusel USA meisterujumise meistrivõistlustel enda esimese võistlusstardi peale Rio olümpiat, kuigi kannab veel võistluskeeldu.

USA ujumisliit määras Lochtele eelmise aasta septembris kümnekuulise võistluskeelu, kuna ta valetas meediale, et teda rööviti Rio olümpiamängudel. Tegelikkuses vandaalitses mees hoopis ise bensiinijaamas, kirjutab Priit Aaviku Ujumisblogi.

Kuigi 32-aastane ujuja kannab ikka veel võistluskeeldu, siis meisterujumise võistlustel saab ta osaleda, kuna need võistlused ei kuulu USA ujumisliidu egiidi alla.

Lochte saavutas võistluste avapäeval 30-34 aastaste võistlusklassis võidu 200 jardi kompleksujumises (1.44,21) ning hõbeda 100 jardi rinnuliujumises (53.92). Enda põhialal kompleksujumises alistas ta lähimat konkurenti ligi kuue sekundiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles