Endine esireket pakub end mõõnas siplevale Murrayle treeneriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivan Lendl
Ivan Lendl Foto: SCANPIX

Endine meeste tennise maailma esireket Ivan Lendl ulatas abikäe mõõnas siplevale Andy Murrayle.

The Guardiani andmetel võttis karjääri jooksul kaheksa suure slämmi turniiri võitnud Lendl Murray tiimiga ise ühendust ja andis neile teada, et soovib aidata Murrayl raskest seisust välja tulla.

Maailma edetavelis viiendal kohal paikneval Murrayl hetkel täiskohaga treener puudub, aeg-ajalt juhendab teda Alex Corretja, võistlustel käib temaga kaasas sõber Dani Vallverdu.

Lendli hinnangul on Murrayl kõvasti potentsiaali, et suure slämmi turniire võita ja ta oskab mingil määral end ka 23-aastase britiga samastada – Murray on seni kolmel korral suure slämmi turniiril finaali jõudnud ja alati kaotajana lahkunud, samas kui Lendl kaotas esimesed neli suure slämmi finaali, kuhu ta pääses.

Murray sipleb praegu oma karjääri sügavaimas mõõnas, pärast Austraalia lahtiste meistrivõistluste finaalis Novak Djokovicile kaotamist on ta osalenud vaid kolmel turniiril ning piirdunud iga kord vaid ühe mänguga, viimasel kahel turniiril on ta kaotanud teises sajas paiknevatele mängijatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles