Paisunud Fury loodab poksiringi naasta: olen kaotanud juba kaheksa kilo!

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Fury on pärast 2015. aasta triumfi korralikult kosunud. Nüüd tahab mees taas tippvormi saavutada.
Tyson Fury on pärast 2015. aasta triumfi korralikult kosunud. Nüüd tahab mees taas tippvormi saavutada. Foto: Lee Smith/REUTERS

Viimati 2015. aastal poksiringis käinud ning seejärel kaalutõusuga tundmatuseni muutunud Tyson Fury on tasapisi hakanud alla võtma. 

Fury alistas 2015. aasta novembris tiitlimatšis Vladimir Klitško, kuid pärast triumfi sattus britt probleemide küüsi ning pidi loovutama poksilitsentsi. Koos muredega tõusis ka kaal ning Hispaanias paisus seni 115 kg kaalunud poksija vähemalt 40 kg suuremaks. Klitško kaotus Anthony Joshuale motiveeris britti end korralikult käsile võtma. 

Karmi suuvärgiga tuntud mees on kaotanud lühikese ajaga kaheksa kilo ning hiljuti postitas ta Instagrami jooksutreeningu ajal ka video.

Update on the daily vibe, #lovetraining #feelingblessed #cantwait #marbs #gymlife

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101) on

«Olen väikesel jooksuringil. Võtan seda rahulikult. Olen väga raske, aga olen ise selle olukorra endale tekitanud ning nüüd pean sellest ise jagu saama!» raputas ta endale tuhka pähe.

«Olen juba märganud vahet. Tunnen end kergemana ning kõik läheb hästi. Kõik on hästi. Hoian teid kõiki edusammudega kursis!»

Sel nädalal selgub, kas Fury saab tagasi oma poksilitsentsi. Britt soovib eelkõige naasta poksiringi just Joshua pärast. Paar päeva tagasi rääkis Fury Sky Sportsile, et suudaks noorema kolleegi alistada suisa ühe käega.

«Raskekaalus pole peale minu ja Joshua kedagi teist. Maailm tahab näha vaid seda lahingut ja mina olen jätkuvalt parim! Olen kindel, et suudan Joshua alistada kasvõi ühe käega, kui teine on mu seljataha kinni seotud. Ma ei pea isegi soojendama!»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles