Video: Postimehe spordireporter lõi Eesti esiliigas imelise värava!

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Kaasik Welco eest mängimas
Siim Kaasik Welco eest mängimas Foto: FACEBOOK / JKWELCO

Postimehe spordireporter ja Tartu JK Welco ründaja Siim Kaasik lõi jalgpalli Eesti meistrivõistluste esiliigas imelise iluvärava, kui saatis mängus Maardu Linnameeskonna vastu võrku ülepea-käärlöögi. Kaasiku 81. minuti väravast jõudis 56. minutil vähemusse jäänud Welco 1:1 viigini, mis jäi ka mängu lõppseisuks.

74. minutil sisse vahetatud Kaasik tõdes, et teda üllatas, kui hästi ta pallile pihta sai. «Ma ikka aeg-ajalt proovin võimalusel käärlööki, aga tavaliselt ei taba väga hästi. Käärlööke ma eraldi ei harjuta, kuigi väikesena sai endale küll palli ette visatud ja siis proovitud. Kui sõpradega rannajalgpalli mängime, on see ka iseenesest korralik käärlöögi trenn, aga seda mängime kord aastas,» rääkis ta. 

Liigatabelis on Welco nüüd kuue punktiga üheksandal kohal, Maardu hoiab 18 punktiga teist positsiooni. Järgmisel nädalal ehk 11. mänguvoorus on käärlöögi-kuninga Kaasiku ja Welco vastaseks Tallinna Kalev. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles