Manchester City sai suureskoorilise võidu ning möödus Liverpoolist

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin De Bruyne (vasakul) oli täna peamine Manchester City võiduarhitekt.
Kevin De Bruyne (vasakul) oli täna peamine Manchester City võiduarhitekt. Foto: OLI SCARFF/AFP/Scanpix

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas tänases esimeses kohtumises purustas Manchester City koduväljakul 5:0 Crystal Palace'i ning tõusis liigatabelis Liverpooli ees kolmandaks.

Mängu avavärava lõi juba 2. minutil David Silva, mis jäi ühtlasi avapoolaja ainsaks tabamuseks. Teise poolaja alguses ehk 49. mänguminutil oli aga täpne City kapten Vincent Kompany, kes suunas Kevin de Bruyne nurgalöögist tulnud palli ristnurka.

Kui City teise värava puhul andis 25-aastane belglane väravasöödu, siis 60. minutil sahistas ta ka ise vastaste väravavõrku ning tegi seisuks 3:0. Ühtlasi kerkis mees pärast kõnealust väravat City meeskonnas tänavusel hooajal kõige enam tiimi eest väravatesse panustanud mängijaks, kes on olnud osaline koguni 19 tabamuse sünnis (5 väravat, 14 söötu).

Vastasseisu kaks viimast väravat kirjutati aga Raheem Sterlingu (82.) ning normaalaja teisel lisaminutil skoorinud Nicolas Otamendi nimele. Seejuures andis viimasele tabamusele väravasöödu taas belglasest poolkaitsja.

Nii tõusis Manchester City liigatabelis kolmandaks, mistõttu langes Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi neljandale positsioonile. Ehkki meeskonnad on mõlemad 35 vooruga kogunud 69 punkti, edestab City Punaseid tänu paremale väravate vahele.

Premier League'i esikuuik:

  1. Londoni Chelsea 81 punkti/34 mängu
  2. Tottenham Hotspur 77/35
  3. Manchester City 69/35
  4. Liverpool 69/35
  5. Manchester United 65/34
  6. Londoni Arsenal 60/33
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles