Valitsev meister Leicester sai teise võidu järjest ning tõusis üheksandaks

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riyad Mahrez
Riyad Mahrez Foto: Carl Recine/REUTERS/Scanpix

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas sai teise järjestikuse võidu kirja valitsev meister Leicester City, kes alistas koduväljakul 3:0 Watfordi.

Leicester väravate eest hoolitsesid Wilfried Ndidi (38.), esimese alžeerlasena Premier League'is 100 mänguni jõudnud Riyad Mahrez (58.) ning normaalaja kolmandal üleminutil jala valgeks saanud Marc Albrighton.

Valusa kaotuse sai kirja peaaegu väljalangemistsoonis virelev Hull City, kes jäi kodus 0:2 alla juba esiliigasse langenud Sunderlandile. Viimaste tabamused kanti Billy Jonesi (69.) ning Jermain Defoe nimele (90+2.).

2:2 viigitulemused sündisid aga nii Bournemouth - Stoke City kui ka Burnley - West Bromwich Albioni vahelistes kohtumistes.

Liigatabelis asub Leicester 43 punktiga üheksandal kohal, kelle ees on 45 silmaga West Bromwich Albion ning taga 42 punktiga Bournemouth. Watford paikneb 15., Hull 17. ning Sunderland 19. positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles