Kelly Sildaru murdis Lapimaal rangluu (3)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru on kahekordne juunioride maailmameister. Järgmine "ametlik" medal võidakse talle kaela riputada juba olümpiamängudel.
Kelly Sildaru on kahekordne juunioride maailmameister. Järgmine "ametlik" medal võidakse talle kaela riputada juba olümpiamängudel. Foto: Sander Ilvest / Postimees

X-mängude 15-aastane täht Kelly Sildaru murdis Lapimaal, kuhu läks koos vanavanematega suusatama, rangluu. «Kõik saab peagi korda, aga väga raske on mitte midagi teha, sest armastan suusatamist,» ütles Sildaru videopostituses, kus teatas ka enda vigastusest. 

Õnnetus juhtus möödunud nädala teisipäeval. «Natukene ebaõnne ning reililt maha tulles toimus väike kukkumine,» selgitas Kelly Sildaru treenerist isa Tõnis Sildaru Postimehele. Ta ise nägi kukkumist eemalt pealt ning viis tütre kohe traumapunkti.

Vigastus hoiab Kelly Sildaru suuskadelt eemal umbes viis nädalat. «Alguses võtame rahulikumalt, Kelly saab raamatuid lugeda. Mõne aja pärast saame juba jalgadele trenni teha,» ütles Tõnis Sildaru.

Kelly Sildaru jaoks on tegu elu teise rangluumurruga (viis aastat tagasi murdis ta samuti rangluu - toim). «Kelly on vigastustega arvestanud. Teda pigem häirib see, et ta ei saa kõike seda teha, mida Henry täna saab. Kui oled kogu aeg aktiivne, siis on ikka raske,» lausus Tõnis Sildaru.

Kelly Sildaru jõudis Lapimaal suusatada poolteist nädalat kahe nädala pikkuseks planeeritud reisist. Kuigi reis lõppes vigastusega, jääb talle Lapimaad meenutama ka palju positiivset, mida saab vaadata juba Sildarude videoblogist.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles