Nooruke lasteaiakasvataja purustas jalgpallikoondise endise väravavahi abielu?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Kaalma
Martin Kaalma Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallikoondise endine väravavaht, praegu Paide Linnameeskonda aitav Martin Kaalma (33) ja tema laste ema Mari (32) lahutasid kahe kuu eest ametlikult oma abielu. Väidetavalt oli suhte purunemisse segatud ka kolmas osapool – Kaalma 20-aastane lasteaiakasvatajast kallim.

Lähedalseisvate inimeste sõnul on Kaalma, kes palliväljakul saanud endale hüüdnimeks Tibu, jõudnud juba uue kaaslannaga ka uue kodu sisse seada, kirjutab Kroonika. Mehe enda sõnul see siiski päris nii pole: «Me oleme, jah, küll lahutatud, aga elame siiski Mariga veel ühe katuse all.»

Kaalma kummutab kumu ka uuest silmarõõmust. «Otsus lahutada oli minu ja Mari vaheline asi. Kedagi kolmandat või neljandat küll sellesse segatud ei ole,» kinnitas ta.

Ekspaaril kasvavad kodus Martini kasupoeg Mattias (10) ning ühised lapsed tütred Mia-Martina (3) ja pisipoeg Markus, kes saab neljapäeval üheaastaseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles